E... v tomhle se moc nevyznám... Vodka, Pivo, Tequilla, Becherovka, Švestkovice, Whisky, Gin... xD Další napíše jestli a jak posiluje. |
Já se o něj moc nezajímám... Ale myslím že je docela Dobrej... Další napíše kolik denně prosedí u PC. (Pokud chce.) |
Zatim do Švýcarska, ale v létě poletim na Floridu. Jakub - Správně xD Další (jestli mu to nevadí) napíše svůj názor na Klause. |
Praha 10 (Sice jsem myslel i příjmení, ale nevadí, velký dosud neznámý xD) Další napíše jakou hudbu poslouchá, žeby? |
Asi v Americe. Další nám řekne, jak se doopravdy jmenuje. |
Jakub: dik. Ani nevim.. Sem hodně vysokej! Další nám řekne jestli složil jakouko-li písničku. |
Černé středně dlouhé Další mi řekne jestli má holku ( ženu ) |
Vstát ve 3, v 4:30 odchod na bus, 5:28 vlak; 8:23 příjezd; 8:40 příchod do školy => do 11:40, návštěva studijního; návštěva jednoho PhD.; návrat na přednášky => do 18 přednášky; 18:30 vlak; 21:30 příjezd do Phy; 22:30 příchod domů... doufám, že dost podrobný =) další nám řekne svůj názor na armádu =) (libovolnou ) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2574 sekund |