xD tak schválne jakého má jakub pamatováka mrkam na krediti karkuda hmm a furt má neco pres -4000 bodu a vraj tu dole podemnú píse ze to iba do stredy DDD |
Jakub: Taky si myslím, že dát -5000 za pár mínusů je přehnané Za mínusování u ostatních se nejčastěji penalizuje -1000 |
Nechaj to tak fir mne to neva stejne na tem nezálezí zivot predsa neni iba o nete , teda aspon pro mna ¤D |
Jakub: Ty jsi na ty kredity moc háklivej! dávat mu -5000kr? Trochu moc velkej trest ne? To nedáváš ani jinejm mínuserum! |
Fir a co mam byt za blba a zapírat to ze ja sem to nebyl , mne to je jedno ze na to dosel on moc dore vý ze sa to bude opadkovat a ze to nejsú secky moje úcty. |
PatDie: Bereš to celkem sportovně, to že jsem ti řekl "vypatlanec", blahopřeji. |
vypatlanca si nechaj fir a jakube blahopreju a aj bych vam neco este rád povydal ale to by byli zbitecné krediti dole - tým neco sem nemyslel nadávky nebo urázaní any vyhrozovaní ... , tym neco sem myslel pár tajemstvý keré si racik necham pro sebja. Jo a jakube tento rok idu na strednú na informatyku tak za rok urobim tés neco podobného ale to uz potom na 97% nehudones kerý úcet je hlava seckého.Tak zatim no DDD , ale musim uznat fakt good job. |
Velmi nečekené, vypatlaný PatDie má multi, kdo by to byl.. ehm.. řekl. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3579 sekund |