adam1998> ano taky jsem na to už upozorňovala ( v jiném tématu) a ještě k tomu možná i Honza.lkl (nebo tak nějak), protože tito tři mu stále dávají plusy. .. |
Ravennka>prosim jenom 1 dotaz asi sem to nepochopil takže sem psát jenom věci které se týkají SG??? PS:smaž tenhle příspěvek |
Upozornění Nejsou tadyti hráči stejní? *h.babk *h.babk@ *h.babkaka |
Upozornění Tímto slavnostně oznamuju, že se plně vracím zpátky se všemi těmi ošklivými věcmi jako mazání nesmyslných komentářů, různých příspěvků, mrtvých (a zároveň nesmyslných) topiců a dalších věcí, které k tomu patří A kdo si myslí, že jsem od minule vyměkla...tak chyba lávky =)) |
Je něco, co chcete říci světu, co považujete za důležité a chcete, aby to všichni věděli, ale je blbost kvůli tomu zakládat vlastní topic?! Napiště to sem!
Upozorňuji, že se bude jednat o hodně moderovaný topic, kde se nebude připouštět žádný chat mimo téma - maximálně okomentujte cizí upozornění. A neupozorňujte na věci, které se netýkají SG Jinak máte samozřejmě volné pole působnosti jako vždycky =)
Pravidla pro vkládání upozornění: Napiště jako první slovo na první řádek: "Upozornění", odřádkujte a pak pokračujte vlastním sdělením
Pokud reagujete na starší upozornění, napiště na koho (a případně které upozornění) reagujete
//možná topic přejmenuju, momentálně mě nenapadlo vhodnější slovo, aby to nebylo zavádějící =) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2377 sekund |