Upozornění Hráč mikicen má napsáno v profilu,že je mu 57 let a to chodí teprve do 3.třídy do školy.Já nevím,kam sem to měl napat,ale když je tu tohle téma . |
huch, já to myslela ještě trochu jinak, než píšete... to vidm na založení Bonz threadu a tady pak vysvětlim jak že jsem to fakt myslela... to je buřt =) Upozornění Když se řešil ten sada, tak přikládám vysvětlení: sada byl provokatér a byl mockrát varován. Kdo chce kam... co já bych se měla zlobit... a to nechtějte vidět moji poštu =)) (navíc první "ostré" varování nebylo do mínusu a on se tomu jenom vysmíval, tak co bych se crcala =)) |
Upozornění Hráč Nu-Jersey mi okopíroval komentář ze hry Arcane a použil ho v těchto hrách: Hobo, Arcane, Alkaskan Adversary, jen se podívejte http://www.supergames.cz/user.php?n=17442 |
neom za tohle 5. Honza lkl online +18 21:11 25.6.2009 Nahlásit SPAM OVLÁDÁNÍ: chůze=šipkama a=pěst s=kopání GRAFIKA: Super. Je to dobrá akční, bojová a trochu brutální hra. Doporučoval bych to každýmu. Komentář naleznete u hry : Hobo +18???????? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5450 sekund |