Tohle je vážně podivné.... Podle mého na sebe chtěl opravdu upozornit, myslím že tu stejně zůstane.. |
čau - jestli čekáš že tě tu někdo bude držet pak je to možný ale je to tvoje rozhodnutí. čau |
UŽ JSEM SE ROZHODNUL bohužel mě tu už neuvidíte mrzí mě to ale sg už není jak bývalo funkce klesají jako mince už to je docela moc přeflákaný a není to staré dobré sg icq:367689236 metin:bflmpsvz1234 email:oberfranc@seznam.cz wOW JKILLER |
mě to je celkem jedno.Já tě tu mockrát neviděl ale jestli ostatní chtějí abys zůstal tak zůstaň.Každopádně je to na tobě.Ale souhlasím plně s koncem příspěvku č.2. Kdybys chtěl odejít a říkal jsi to už dávno a neodešel jsi,jsi jen plnej touhy se zviditelnit a neříkej že ne.Proč bys na to jinak zakládal téma?? Chápu třeba Ravennku.Ta byla moderátor a bylo jí tu potřeba,ale i tak založila ROZLUČKU až když byla pevně rozhodnuta odejít.Proto jsem jí vytvořil památník zde na SG v sekci "o SuperGames" s názvem "památník pro Ravennku" protože nebyla namyšlená a ráda by jistě stále pomáhala.Ale už jí nudil a dusil tenhle stav na SG.Ale když se někdo chce zviditelnit a proto už poněkolikáté dává skrytě ale průhledně najevo že má zájem se zviditelnit,no to je hnus. Pro mě za mě ale já ti do toho kecat nehodlám.Dělej si co chceš.Řada lidí ti to možná sežralo.možná že se mílým ale pak si to udělal blbě.Nevím co bych ještě řekl.Je to tvoje věc tak si dělej co chceš.Samozřejmě nic ve zlém ani tě nechci nijak urazit,jen jsem dal najevo svůj názor. |
JJ proč by si odcházel, máš k tomu nějaký kladný a závažný důvod? =) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4192 sekund |