1.Oblíbený herec Já žádného oblíbeného herce nemám já je ani neznám neznám 2.Oblíbená hudební skupina Lordi - Tokio hotel. 3.Oblíbený film Oblíbený film(kreslený film)Arthur a minimojové - Romantický filmy. 4.Oblíbený hráč na SG No tak těch tu je dost ale nebudu jmenovat 5.Oblíbený žánr filmu Komedie - Horory a Romantika. 6.Oblíbeny komix Naruto - Romantický. 7.Váše oblíbená hra WoW, L2, MU, 4s - Nic já mam rád všechny počítačové hry 8.Oblíbene zvíře Já mám rád všchny zvířata od pavouka po slona - Ale smrtelně se štitím pavouků Oblíbené jméno Klučičí jména: žádné. Pokuď jde o holčičí: Bára, Veronika, Samantha, Daniela - žádný To je vše... |
to je jasné,protože se t istahují svali,tím pádem potřebujou více okysličené krve,tím pádem se ti zrychlí dech,a když se do toho ještě smněješ,tak hrozí udušení.Mimochodem lechtání se v dávných dobách používalo jako muření,lechtali je i několik dní bez přestání. |
Hmm tak nevím.V brainacku to testovali tak,že nechalui vypít 2 vědátory litr a půl tekutin,pak počkali dvě hodiny,a až se jim chtěo úplně hrozně na záchod,tak ej 15 minut lechtali,a nic. |
Ne,leda tak klackem.A z lechtání se nikdy nepočůráš,je to vědecky otestováno. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3163 sekund |