Mé nově Oblíbené: Reflexní: Světle zelená, Světle modrá, modrá. Normální: Černá, Modrá, Oranžová (48°c ) a bílá. |
Ravennka máš a kdyby něco werisekk překontroluj co píšeš první jsi napsla že jsi zbožňovala co nejsvětlejší modrou a pak jsi napsala že za celý svůj život si nezměnila nenávist k SVĚTLÝM barvám ta se skus podívat na to co jsi napsala dřív než jsi to odeslala jo pak je v tom guláš. |
"za celej můj život" ... chm, 10 let, to neni moc jen počkej pár let, ono tě to přejde černej pokoj by byl kobka, by ses tam bála |
dřív jsem zbožnovala co nejsvětlejší modrou, potom hodně tmavou modrou a zelenou, pak šedou a teď co nejtmavší zelenou, šedou, hodně krvavou červenou (ale fakt hodně), a uplně nejoblíbenější ČERNOU vždycky jsem chtěla pokoj černej s krvavou červenou (jako aby byl černej s krvavýma flekama) ale nikdo mi to nikdy nedovolí prej že by tam byla tma(ale o to mi de=)) ale jedno se za celej můj život nezměnilo nenávist ke SVĚTLÝM barvám jako je zlutá oranžová růžová a světlejší červená než je krvavá (mě se prostě nelíběj ale ostatním třeba jo nechci nikoho urazit) |
Romík+mici: To je sice hezký, ale měl by sis to nejdřív překontrolovat, máš v tom guláš.. podívej se kolikrát si tam napsal Fialová..! |
takže jako první zelená 19 hlasů jako druhá cerná 17 hlasů modrá 13 hlasů cervená 9 hlasů žlutá 8 hlasů oranžová 7 hlasů bílá 4 hlasy hnědá 2 hlasy béžová 1 hlas fialová 1 hlas růžová 1 hlas a fialová 1 hlas |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3240 sekund |