v hodine sem jako vždy v polospánku učitelka se mě nocosi ptala semnu to trhlo a že co mami? |
Já mám takovej trapas.. Jsem se jednou šel do křoví vyčůrat.. a já (nevím proč) sem si klekl a tam bylo hovno xDDDD no a pak.. xDDD |
DetORkS mnela si im povidat v tedy ze to beres do afriky.(nemislim to vázne) |
Ja keď som bola malá assi v 6-7 som chodila ku kamarátke každý deň a zvikla som si že keď pridem uprauje izbu a stale niekam ide raz keď nebola doma som nanu mala pockat aja som bola vazne hladna tak som isla do ich chladnicky a prave vtedyy prisla xDD pozerala na mna a ktomu so ja mala v rukach salamu D s pastekou xDD zavolala si mammu a vihodili ma uz nikdy viac som knej neisla a ani sa zo mnou nerozpravala ja som sa len smiala xDD doma |
já myslim že originál se dá najít na streamu ale jj rozvádět to nebudem xD |
SniCky> jo, to je na ceknito.sk. Ale o tahákách. Já měl taky dost trapasů a byl jsem strašný harant jako malej. Každý má trapasů dost, každý. Neexistuje, že by někdo neměl ani jeden trapas. Ale myslím, že takové věci by se na fórka rozvádět neměly. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4441 sekund |