tohle je fakt pecka trapas čtěte: drzej kluk si jako každý den dělá co chce hraje si kreslí si atd. a skoro každou hodinu se ho úča ptá co to tam máš? apod. jednou si ale řekl že jí převeze tak si něco napsal na ruce a dělal že si s něčím hraje učitelka řekla jako vždy co to tam máš? žák odpovídá nic paní učitelko ona příde k jeho lavici a říká ukaž mi obě tvé dlaně on je ukáže a na jedný je NEČUM a na druhý KRÁVO! od tý doby se ho radši neptá... PS: není to můj příběh ae dost se mi to líbilo |
Ty jo, policajt musel být překvapený Jo, to je celkem ještě vtipný trapas, ne trapný trapas A navíc ty dětské jsou tak nějak víc humorné Taky si jeden vzpomínám ... byl jsem hrozné děcko, mnohokrát jsem mamku dostal do situace, kdy nevěděla co dělat. Jednou u nás byl na návštěvě vážený host. K obědu byla svíčková omáčka a já, znaje pouze dva významy slova "svíčka" jsem se zeptal mamky: "Mami, ta omáčka je ze svíček, nebo ze sople?" |
tak jo..doufam že se nebudete smát =(( když mi bylo tak 7-8 šel sem domů ze školy a najednou sem vyděl Tátu (ve skutečnosti to byl Policajt ) a rozběhl se se a skočil na něj...noa dál si to domyslete xD |
Myslím, že většina lidí své trapasy raději neříká Promazána hádka ohledně státní příslušnosti hráče Elektro120 |
Zpět k téma! Já teda buď nemám nebo si nepamatuju a nelžu. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2896 sekund |