No týjo,tak ten se tu neukáe,zas se zhroutí a bude chodit k psichologovi =(,bože proč to sem psal!Zas sem u to připomnělo a už teď mi nebere mobil,a ani mi neotevírá...To s tou jeho kámoškou se stalo před rokem,a zhroutil se z toho,přestal pít jíst,a vypadalo že se zabije,ale pak se sebral a překousl to,ale nechápu proč to tady ten vůl psal... |
Kokot, blbci no kdyby to nedělalitak by přežili svým způsobém je to jejich vina |
Nechtěj vědět =(. Bylo toho víc, začlo to tak, že si hráli takovou hru ve stodole plné sena, že na zem házeli sirky (zapálené) a čekali co se stane (tupci jedniú, no když pak jako jediný vyvázl živ (s popáleninami 2.stupně), tak šel tropit další blbost, ale to je už opravdu dosti brutální, tak to sem radši nedám. Je možné, že to bude v novinách a ve zprávách =(. |
Opravdu upřímnou soustrast Strikere =(. Mě právě jednen takový trošičku (ne)přítel si s kamarádama dělal "srandu" která ho stála život =(. |
panebože Striker upřímnou soustrast jako tohle fakt to fakt nechápu jak může bejt takovej dement aby se tomu smál já myslim že bych asy taky brečel a to my je 19 a navíc kolik ti je Striker |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3573 sekund |