Striker>A nebo se může stát že v koleni (může to bejt i v loktě),ti vyschne voda a seš jak rezavej robot,strašně to bolí a jakoby to vrže,musej ti do toho dát chemikalii a to ti udělá pěnu pak se rospustí a máš novou vodu. |
Fůj,a bolí to?A jak si se valstně třísknul do kolena?Sakra já se bojím . |
ne když se hodně praštíš do kolena ta kse ti tam udělá voda,a oni ti do něj musí vrazit iněkci a vysát ti tu vodu... |
Strikere?Co to znamená že jsi měl v koleni vodu?To ti tam nějak bublala nebo co?Promiň jestli tě to urazí,ale mě to zajímá .-P. |
No já mněl tříštivou zlomeninu levého předloktí,zlomenou klíční kost,vodu v koleni,dláhu na noze,vymknuté rameno a kotník.Velkou řeznou ránu na pravém lítku 15 stehů,a chybělo 0,5cm a byl bych bez oka jsem sletěl z kola když jsem sjížděl nějaký prudký kopec,a vletěl jsem do plotu,od toho sem mněl málem vypíchle oko,a tu žeznou ránu...No celkem prdel to byla |
Já toho měl fůru. =) Tak třeba, rosseklou hlavu,Zlomenou ruku,zlomenou nohu atd... Moch bych v tom pokračovat dál a dál ale to by se vám nechtělo číst. =) |
adam1998 ještě asi přd rokem sem si zlomil nos a klíční kost sem spadl ze stromu |
Já jsem měl,když jsem byl menší rozšťíplou lebku.To pěkně bolí jsem hned jel do nemocnice .A killer,Vamako a spidere máte tak hrozný povídky že jsou až hrozný.A Vamako dodělala si tu figurku ještě nikdy vůbec? |
pře 29 dněma zlomená ruka mám jí furt v sádře před 9 dněma mě pustili z nemocnice a asi pře 2 měsícema roseknuta hlava mám 3 stehy |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3024 sekund |