for-get> sebevědomí se hodí, ale když sebevědomě hájíš svou chybu, že není chybou, jen ze sebe uděláš blbce.
všichni> díky i za zpožděné přání ... ale snad to tu do Vánoc utichne?
Suzuzi> zas tak moc se to asi nezmění, občas týden vynechávka, jindy zase denně na pár minut ... ale dokud mě nevyhodí z práce, tak tu nebudu trávit víc než 10 minut denně. |
Tak vše nejlepší ( promiň že 4 dny pozadu ) Hodně zdraví , štestí a ať se ti ve všem daří !!!! |
Hmmm, jako když už něco píšu tak to píšu sebevědomě s tím že ten názor už nevyvrátim ne? ! |
za prví to není suzuky ale Suzuzi, za druhý si to přeěti znova, ptž ona napsala že doufá v to aby sem chodil, ptž Vlasec napsal, že tu dlouho nebyl, a za třetí proč jí hned takhle soudíš, já jí moc neznám, ale přijde mi v pohodě=)), ptž čtu hodně příspěvků co sem píše... =) |
vše nej... a obdivuji tě v těch obrázkovejch znacích jsi Master =) |
jé, díky moc pár dní jsem tu nebyl a jsem rád, že jsem narazil na toto téma budu se snažit sem aspoň občas chodit, ale při práci už není tolik času na plýtvání a když chci ještě něco dalšího stihnout, tak vypouštím spousty aktivit, na které dřív bylo mnohem víc času ... s tou školou to není aktuální, teď jsem zrovna na plný úvazek v práci, ale v září se vrátím se do školy a v práci budu mít už jen poloviční, uvidím, jak to pak bude s časem ... ale asi o moc lépe ne |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5231 sekund |