Martin>To sme na tom podobně
Já budu jezdit po festivalech,různých kalbách,navazovat kontakty ...Nejvíc se těším na Noc plnou hvězd.. |
flákat se, utrácet prachy, bavit se, seznamovat se a cestovat |
Budu na supergames,musím se naučit provaz a roštěp(roštěp už skoro umím trénuju 2h denně)A pojedu na tábor s karatem.. |
to já ještě v červenci jedu ze školou do Itálie i munulej rok sem tal byl tak byla sranda .. O prázdninách jedu k babiče do prahy hlavně se zase těšim na 3D kino a to je asi vše |
DAX-CZ Ja som bol minule v Egypte.Tam mi bolo super a aj výlet do gizy(Najchudobnejšie miesto Egypta. Je blízko Káhire) (Hlavne mesto Egypta)na prehliadku piramíd.Takže mi bolo super. |
Já pojedu do chorvaatska na blint,sice nevim kde to je ale hlavně že tam bude moře a teplo minule jsem jél do pakoštane taaky v chorvatsku a předtim do makarský tež v chorvatsku |
No tak rozhodně nějaká ta dovolená k moři, jak jinak =). No a hlavně pohoda, leháro a jen a jen odpočinek od většiny starostí =). Samozdřejmě se bude často někam jezdit a chodit a spoustu výletů. Já se chystám cestovat až někam do dalekých končin Evropy =). Pro spoustu z vás bude léto hlavně odpočinek od té nudné a jak se občas zdá nekonečné školy =/. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3557 sekund |