České Budějovice (německy Budweis, popřípadě Böhmisch Budweis) jsou statutární město a správní a kulturní metropole Jihočeského kraje. Žije zde 96 053 (02.01.2009) obyvatel.
Leží v Českobudějovické pánvi na soutoku řek Vltava a Malše a nachází se v nich řada historických památek a muzeí. Pro ně a blízkost dalších historicky cenných míst (Hluboká nad Vltavou, Český Krumlov, Zlatá Koruna, Vyšší Brod atd.) jsou častým cílem turistů. Ve městě sídlí Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích a biskup římskokatolické českobudějovické diecéze. Kuba>Nj já sem prostě taky na toto ujetá |
česká lípa (nedivil bych se kdyby ste to město neznali kdybynáhodou je v libereckym kraji |
Já bydlím ... to je složité chvílema ve Frýdku a chvílema v Brně |
Já na ploužnici.pjeknej zapadákov.Méně než 500 obyvatel.Ale samý feťáci. |
samson> Znojmo má údajně počet obyvatel: 36.007.
luko03> 28.8. 2006 v Benešově nad Ploučnicí bylo 4056 obyvatel. Hale nepřeháníme to trochu??? Měli bycom říkat, kdo kde bydlí, ale ne se dohadovat kolik tam je obyvatel . |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3092 sekund |