hele nedělej zase ze SG nějakou boží svatyni,všichno co tady jsou,jsou normální lidi,takže když někdo nadává že sme projeli hokej,tak to snad každý pochopí |
tak jako musíš uznat že to byl humus takové výhody pro Šédy tak ale stím už nic neuděláme no škoda byly sme docela dobří a jinýma slovama to nešlo vyjádřit a když sem naštvaný tak hold slušně nemluvím |
No teda já se do toho plést budu . Já občas taky něco sprostýho u hokeje prohodim, ale ne na SG!!! |
Hale klidni jo??? Co ty tvoje sprosťárničky co???
Ale je pravda jak říkám, vypadá to jako by ho podplatili. |
zajímalo by mě kolik tomu rozhodčímu daly zmetek zasraný to je teda famt hrdinstvi jak daly Švédi gol 5na3 |
Teda ale ten rozhodčí byl jak podplacenej!!! Vždyť dával snad furt pro Švédy!! |
Škoda té smůly s tyčema, navíc rozhodčí pískal trochu výhodněji pro Švédy. Ten gól v oslabení ale byl dokonalý, když si představím, že hráči v oslabení obvykle vyhodí a spěchají střídat, protože už mají dost a oni místo toho vyběhnou dva na brankáře |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5174 sekund |