Já jsem to dělal rok a dosáhl jsem bíleho, aspon něco, ale nebavilo mě to, tak jsem s tím skončil... |
Bílé OBI - SHIRO OBI Bílá barva označuje nevinnost, označuje takového cvičence, kterého duše a vědomí je netknuté a prázdné a nezná žádné aspekty učení BUDO. Ukazuje cvičence, který neví nic z bojových technik. To vše je barva začátečníků na cestě za učením a poznáním. Žluté OBI - KIIRO OBI Žlutá je barva slunce, světla a plodnosti. Takže žlutá je barva těchto cvičenců, pro kterých začne slunce zářit, kteří ve svojí duši mají pochopení a šikovnost je východ slunce, úsvit, svítání do nového dne. Zelené OBI - MIDORI OBI Je to barva rostlin, trávy a lesa. Zelená barva patří tomu, kdo je schopný zpracovat světlo. Jeho duch už je schopný zřením tvořit nové myšlenky a koho znalost hledá nové a nové řešení. fialové , AORI OBI Je to barva dálek , nebe a oceánu. Toto OBI si zaslouží ten, koho snažení a touha už sahají k horizontům poznání, koho duše se blíží k hlubinám moře, ale nebylo dosud nalezeno tajemství hlubin. Hnědé OBI - CHAIRO OBI Hnědá je barva země, je to symbol trvanlivosti a spolehlivosti. Označuje člověka, kterého technika je už dostačující, jeho vědomí je plodné a jeho duše je pevná a neoblomná. Černé OBI - KURO OBI Černá je barva všech barev (neodráží fyzikální zákony). Označuje člověka, který získal takové charakterové vlastnosti a dovedností úroveň, ke kterému je potřebné přejít několik metrů cesty KARATEDO. Černá barva není barvou vítězství, ale noci a která ukazuje, že den, který začínal žlutou barvou slunce, a končil černou barvou noci je na konci a začíná nový den. Cesta BUDO - KA nekončí, ale teprve začíná. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.8252 sekund |