rara- sklapni už i tak chodim na druhy fb aj to len dakedy kvoli spoluziacke ... ale to je tak 3 za pol roka... a sme OT tak čttt |

Co? Ja to tu ani nesledujem... tak jako ja chodim len na icq a skype,na ostatne si cas minat nebudem . assassin- a nac ho chces? Máš skype alebo icq? Radku spratku ticho ....tam už dávno nechodím. |
Facebook nemá,jenom skype,ale z důvodu ochrany jejího soukromí ti ho dá asi radši sama |
S ti machřenim bych musel lhát a to nedělám.... ehm dal jsem quadruple reverse gainer 1080 to ballanc S Assassinem se spojím přes facebook,Mhajo,ty jestli máš facebook tak ti dám svůj a můžem se spojit tam..jestli ne tak napiš mi do zpráv a já ti dám svoje icq nebo skype.. |
Jo přesně moja reč Mhajo, jinak stejně FB na sebe máme tka když tak pokecáme tam ale kdykoliv můžeš přijít sem "zamachřit" a oznámit že ses něco naučil ne sranda ale přijd jsem ěnkdy jak říkala Mhaja |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5224 sekund |