Jo přesně tak sem to myslel Ale člověk tu chvilu nechodí a už se na něj zapomene XD |
Slipknot: Podívej se pár.. pár stránek dopředu.. Medr byl jeden z členů co sem napsali a jsou hned na 1. stránce Viz.: http://www.supergames.cz/forum_read.php?id_topic=49db824bd6204&page=37 On myslí.. co se tu řeší teď. |
Hej ale teď ndávno jsem byl na Rockových vánocích u nás ve Frýdku- Místku (frýdku) a docela LXS, jsem byl mezi svýma (snad poprvé takhle sice mi je 17 ale znáte to...) chtěl bych se někd yodsaď s někým stejně starým domluvit že bysme šli na nějakej fest enbo tak tak nějak stejně od domovů... |
Tak snad vidíš jméno našeho topicu, bavíme se o Metalu píšeme sem svoje známé Metalové skupiny a jejich nej songy, ale i tu řešíme různé problémy atd... |
Můj bratr poslouchá hip hop a teď si vezměte to recitování do hudby a ty nesmyslný kecy co tma jsou.. jsem tam slyšel: Kdo neškáče není Řek a kdo není Řek nedostane se na břeh.. lol to jsou kraviny! |
Rap neposlouchejte je to moderní ale lidi to poslouchaj jen kvůli tomu aby zapadali a pak se to nějakejm blbcům zalíbylo a už se to rozvíjí :O |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3470 sekund |