Ještě já jsem celkem rozumný, aspoň myslím ale nejsem až tak čistě metalista, mám dost rád rock, punk a sem tam i jiné věci. |
No tak je tu nuda.To snad všichni metalisti odešli?????No ták pište různé zajímavosti např:Kdo byl teďka na KISS v Ostravě jaká je jeho oblíbená kapela nebo song atd. Moje oblíbené kapely jsou:Metallica,Iron Maiden,Lordi,Guns n´Roses Ozzy Osbourne,Hammerfall atd. to bych tu mohl být do večera Songy:Welcome to the jungle,Paradise city,Sweet child O´mine(Guns n´Roses)Enter sadman,Master of puppets,Fuel,That was just your life,All nightmare long,My apocalypse,The day than never comes(Metallica)Highway to hell,Rock n´roll train,Hells bells,Back in black(AC/DC)Hard Rock Halellujah,Devil is a loser,Would you like a moster?(Lordi)Hellraiser(Ozzy)Legacy of the king(Hammerfall) atd. |
slip knot: Hele, já se ti do toho nechci moc míchat, ale vyřeš si t s ním přes poštu! Kazíš nám tu reputaci. Tak nevím, ale ti lidé, co ještě poslouchají metal, jsou dost na dně! Vůbec nechápu, proč se nemůžete chovat normálně! >.<" Jedinej snad normální člověk, je: Medr, Cannibal.. a když mu odečtu ty urážky (ale byl po provokaci), tak i Striker! A prakticky nikdo z nich už sem nechodí! |
jakub07 ty skurvenej vyjebanče co si myslíš a dáváš mně dohromady z nějakejma zmrdama vole ses nejakej chytrej kreténe |
Zdarte sou tu nějaký změny nebo furt při staém? Mimochodem zate někto SexArt nebo L.A.P.D. ? |
MEtal poslouchám už od dělohy a souhlasím s jakub07 že provokace by se měla trestat |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6340 sekund |