Postcops> O hiphopu se tu moc nezmiňuj, ještě tě tu zbijou |
Medr> Black Sabbath jsem neposlouchal, jen vím, že píseň "Lásko, voníš deštěm", kterou zpívala Marie Rottrová a textoval Jarek Nohavica, je převzatá od Black Sabbath A to je fakt pěkná balada. |
Vlasec jen tak poslochal si někdy ozzyho jestě jak byl v black sabatu?Jen tak mě to zajímá jestly se ti hudba od ozzyho líbí |
Super díky a nejsou náhodou ty lupeny nějak levné? sme čekal tak 1000kč-1500kč |
assassin>Pls napiš víc podrobností určitě pojedu,ale je nějakej web kde bude předplatné nebo tak?Též bych jel až z ovy |
budou 12 září v Praze je to jediný koncert v tomto roce, ja jedu pres (skoro) celou republiku za nima ouje se upa těším a listky se budou prodvát co nevidět |
Vlasec>Hmm dobře ty,jde vidět že se vyznáš ,ale s tím Death metalem nesouhlasím,máš sice pravdu ale když se k tomu "choptění" přidají nástroje které jdou slyšet více než "zpěv" tak to zní fakt drsně.Ale black metal taky zas tak moc nemusím. Jo a znáš skupinu Apocaliptica? |
Hard rock, punk rock ... metal: hlavně speed, power, symphonic, folk. Mám rád melodie, rytmus dobře sehraný s basou, zpěv (může být okořeněný grunty a vřeštěním), občas sólíčka na kytaru ...
Nemám rád hlavně death metal - nelíbí se mi, když se od začátku do konce chroptí (grunts) a black metal, ten mě odrazuje už proto, že je to čistě satanistický podžánr ![]() |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4293 sekund |