jakto,já ten obrázek vidím je hezkej, všechny tváře slipknotu na bílim pozadí. Už si ho tam mněl i včera večer |
Ještě pořád mi nedochází proč se pořád omlouváš,působí to chvilkama docela trapně,ale jestli tě baví sama sebe shazovat tak klidně |
Asi vynadám Martinovi, že ještě neudělal záložky, které už tak dlouho navrhuju Pak se témata ztrácí pod záplavou nových. Jinak také můžete použít vlastnost prohlížeče, udělat si tam záložky do SG fóra, to není problém, ID tématu je v odkazu, fungovat to bude ... ale mít záložky přímo v SG by bylo určitě lepší. |
Puff ,suzuzi díky své "záúlavě přízpěvků,odnesla moje téma až na 3 stranu |
Už to nemá cenu,buď už nejsou a nebo až úúplně dozadu takže jedině že bys je sehnal z druhé ruky což nevím jestli by ti je někdo prodal
A ten koncert co sem psal níž to sem myslel jako že ho mám na DVD,ten se dá stáhnout |
Vlasec>Fákt?drsně škoda že sme se nepotkali,no i když možná jo ale ani to nevíme A líbil se ti havířov?Já si nestěžuju. A k tématu Sehnal sem si koncert Slipknotu Disasterpieces...Hééj a musím říct že fakt maras!Before i forget je tam úplně masné,sid skočí asi 3x do diváků,pak se tam půl písničky prochází prostě maras!Bejt váma tak si to tež někde splaším fakt stojí za to! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2784 sekund |