no já se přiznám že já toho o Slipknotech nevím ale vím že sou dobří já se spíše vyznám v KoRnech |
heh tak mně napadá že o tom moc nevíte,když se ptáte na poslední album Slipknot...Vždyť ta písnička Psychosocial trhala hytparády půl roku |
Medr a Postcops> Nejnovější album je : Slipknot All Hope Is Gone
|
Jžš,,Jakube tak ho nech nebo na tebe eště vědou omg,Mě smazal Téma Rap a nezakládal jsem novej a smiři jsme se s tim ale ty musíš rychle ad ho tu zas mam vit? |
Proč nám tu furt máváš před nosem ravennkou?tak ji zavolej a uvidíme co udělá!ty jsi pokuď vím Jakub.A to je náhodou velice dobrý příklad že jde udělat téma do kterého ti nepolezou ti co nechceš aby tu lezli!Když do nich jdeš tvrdě tak si vybuduješ určitý druh respektu,nebo odporu (říkej tomu jak chceš),a lidi ti tady lozit nebudou.nejde oto že se tady nemluví o metalu,hlavní je že se tady cítím "mezi svíma".mysli si o to mco chceš,klidně si to smaž,ale jakmile si toho všimnu tak to stejně okamžitě zakládám znova.Pro nás je to tady proste "Zašívárna pro příznivce metalu"
Klidně si o mně mysli že jsem degen,ale já se tady cítím dobře! |
jo?Ale to už tam mám aspoň týden,sem si vyrobil novej avatar.. Nahoře je takovej pentagram a pod ním nápis metal...Napiš kdyžtak až se mi ten avatar zmnění,asi to nějakou dobu trvá. |
Já neříkám že chci aby ho smazal jen aby nemazal téma metal vs hip hop já rád metal |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3126 sekund |