Jo a mimochodem, Metal letí světem,Hip-Hop nechte dětem! |
Já poslouchám Slipknoty a všechny písničky mají nejlepší ead Memories,The Blaster Exist,Duality,Heretic Athem,The Shape,Intloper,Get this,My plague,Vermillion,Vermillion pt.2,I am hated,Wait and bleed,Spit it Out,Librate,Left Behind,Pulse of the Maggots,Purity,Psychosocial,Eyore,Sic,Before I Forget,Snuff,Sulfur,No life,People=Shit,Three Nil,Gemetria,Eyeless,Snap,Gehenna,The Nameless....A tak dále to bych tu byl dovečera oni složili hodně alb,Já jsem si i koupil od Slipknotů tryčko z Alba:All Hope Is Gone a já Slipknoty upe miluju já je nepřestanu poslouchat mě prostě upe nejvíc baví! |
Fir36e > No to jo, ale časem sem si tuhle oblíbil jak umřel baskytarista tak mi bylo smutno a poslouchal sem jenom Slipknoty a prostě tuhle písničku si pouštim 3 za sebou a proto je oblíbená. |
Strikere.. o_O
Dyť vždycky si řikal, že máš rád Slipknot jako celek a nemáš nejoblíbenější písničku. Hh |
Slipknot is best!! Já zase poslouchám Slipknoty tedy jestli někdo zná? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2422 sekund |