Daxter> Jo, ona si asi všimla toho "Metal letí světem, Hiphop nechte dětem" Ale špagetka je ještě dítě, tak jí hiphop necháme, ne? Kabát je dobrá skupina, to souhlasím. Slyšel jsem i něco staršího od nich, začínali jako metalisti, ale nakonec jsou spíš rockeři. |
Slipknot> Někteří metalisti jsou taky pěkně úchylní Já obecně rap nebo hiphop nemusím, ale každý žánr má své dobré kapely. A člověk, který má ten žánr rád, obvykle preferuje ty dobré kapely. Tak jako i u emo: jsou sice i poblázněné děti, co mají rády Tokyo Motel, ale třeba 30 seconds to Mars je hodně dobrá skupina. |
No tahle skupina je spíš hard rock ale někdy i metal,takže pro mě sou best Kabáti tady dávám odkaz na pár jejich písniček http://www.youtube.com/watch?v=f-xnfSf0yvQ&feature=related a http://www.youtube.com/watch?v=sM-gRwD46So&feature=related Slipknote je pravda že tohle je metalový téma takže by tu hopeři neměli vůbec lízt,ale je to názor hoperů a názor může projevit kdokoli i hoper nebo raper Jak já se vyjádřím k hopu a rapu? podle mě to není muzika o muzice to je muzika o tom někoho urazit a porazit,proto proti sobě v hip hopu "bojují" 2 skupiny aby si dokázali kdo je lepší.V rap-battle to je 1 vs. 1.Sice nechápu co na tý muzice vidí,ale myslím že bysme tyhle lidi neměli nějak prudit spíš si jich nevšímat.Pro hopery a rapey platí to samý samozřejmě. |
No divej,Mě se zrovna nelíbí to poskakování na pódiu a rapujou tam na sebe a i u rapu nevím proč si pořád chytají mezi nohy a to mi přijde nějaké moc nechutné.Hip-Hop je o ničem pořád je to dokola a melou o něčem co nedává smysl spíš Slipknot and Metal is best! A Hip-Hop se sem neřadí takže jen metal... Tohle je Metalová jízda Hip-Hop tu nemá místo... |
Zrovna jsem se vrátil z tanečních, tak si dám All nightmare long, Fade to black, Nothing else matters a jdu spát. |
dobře já taky neříkám že mám ráda kluka co tam stojí a jen mele vše dokola ale Eminem je best!!! |
špagetko, tak to pak nevíš, co je to hudba Hip hop si často na hudbu jen hraje, obzvlášť takový, kde udělají jeden takt a ten hraje furt dokola a do toho kdosik recituje (ehm, rapuje Po hudební stránce je většina hiphopu nic moc, světlé výjimky se najdou. Nejvíc se mi líbí, když se střídavě rapuje a zpívá a když doprovod za něco stojí (třeba Eminem feat. Dido: Stan) Oproti tomu některé varianty metalu jsou naprosto krásné. Obzvlášť symphonic metal se mi líbí, nabízí dobrý kontrast mezi kapelou a orchestrem a mezi operním a novodobým způsobem zpěvu. |
Tak soory ale já hip hop mám ráda a vždit ani navíš cotoje po pi hm!! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1879 sekund |