Zapomenuté heslo

Metal is the best!

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
664.
Vlasec [VIP člen]
13:59 | 4.října 2010
Daxter> Jo, ona si asi všimla toho "Metal letí světem, Hiphop nechte dětem" Ale špagetka je ještě dítě, tak jí hiphop necháme, ne? Kabát je dobrá skupina, to souhlasím. Slyšel jsem i něco staršího od nich, začínali jako metalisti, ale nakonec jsou spíš rockeři.
663.
Vlasec [VIP člen]
13:56 | 4.října 2010
Slipknot> Někteří metalisti jsou taky pěkně úchylní Já obecně rap nebo hiphop nemusím, ale každý žánr má své dobré kapely. A člověk, který má ten žánr rád, obvykle preferuje ty dobré kapely. Tak jako i u emo: jsou sice i poblázněné děti, co mají rády Tokyo Motel, ale třeba 30 seconds to Mars je hodně dobrá skupina.
662.
10:28 | 3.října 2010
No tahle skupina je spíš hard rock ale někdy i metal,takže pro mě sou best Kabáti tady dávám odkaz na pár jejich písniček http://www.youtube.com/watch?v=f-xnfSf0yvQ&feature=related a http://www.youtube.com/watch?v=sM-gRwD46So&feature=related
Slipknote je pravda že tohle je metalový téma takže by tu hopeři neměli vůbec lízt,ale je to názor hoperů a názor může projevit kdokoli i hoper nebo raper
Jak já se vyjádřím k hopu a rapu? podle mě to není muzika o muzice to je muzika o tom někoho urazit a porazit,proto proti sobě v hip hopu "bojují" 2 skupiny aby si dokázali kdo je lepší.V rap-battle to je 1 vs. 1.Sice nechápu co na tý muzice vidí,ale myslím že bysme tyhle lidi neměli nějak prudit spíš si jich nevšímat.Pro hopery a rapey platí to samý samozřejmě.
661.
Slipknot [profi hráč]
11:17 | 2.října 2010
No divej,Mě se zrovna nelíbí to poskakování na pódiu a rapujou tam na sebe a i u rapu nevím proč si pořád chytají mezi nohy a to mi přijde nějaké moc nechutné.Hip-Hop je o ničem pořád je to dokola a melou o něčem co nedává smysl spíš Slipknot and Metal is best! A Hip-Hop se sem neřadí takže jen metal...

Tohle je Metalová jízda Hip-Hop tu nemá místo...
660.
9:24 | 2.října 2010
Hehe..
659.
0:19 | 2.října 2010
Zrovna jsem se vrátil z tanečních, tak si dám All nightmare long, Fade to black, Nothing else matters a jdu spát.
658.
20:13 | 1.října 2010
dobře já taky neříkám že mám ráda kluka co tam stojí a jen mele vše dokola ale Eminem je best!!!
657.
Vlasec [VIP člen]
15:50 | 1.října 2010
špagetko, tak to pak nevíš, co je to hudba Hip hop si často na hudbu jen hraje, obzvlášť takový, kde udělají jeden takt a ten hraje furt dokola a do toho kdosik recituje (ehm, rapuje
Po hudební stránce je většina hiphopu nic moc, světlé výjimky se najdou. Nejvíc se mi líbí, když se střídavě rapuje a zpívá a když doprovod za něco stojí (třeba Eminem feat. Dido: Stan)
Oproti tomu některé varianty metalu jsou naprosto krásné. Obzvlášť symphonic metal se mi líbí, nabízí dobrý kontrast mezi kapelou a orchestrem a mezi operním a novodobým způsobem zpěvu.
656.
21:14 | 30.září 2010
A mluvim na Slipknota!
655.
21:11 | 30.září 2010
Tak soory ale já hip hop mám ráda a vždit ani navíš cotoje po pi hm!!
Zobrazeno 21-30 z 684 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Duben 2026
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3320 sekund