Mě osobně baví knihy.. fantasy o mých oblíbených kapelách atp.. Třeba teď mam na nočnim stolku: Pink Floyd - Nick Mason Red Dwarf, Lepší než život a Poslední člověk . A pak nějaký časopisy typu Spark atp.. |
my máme tu výhodu že máme strašně moc mco ale vážně moc knih doma děsivých dějin šecko možné. |
Já mam ráda Thomase Brezinu,Terry Deary a ostatní, kteří jsou autory knížek ze sérií Děsivé dějiny, Děsivá věda, ... Tyhle knížky mám ráda už asi 3 roky a asi je nikdy všechny nepřečtu U nás v jihočeské knihovně máme celej stojan obklopenej těmahle knížkama a není měsíc, co bych si nějakou nepůjčila. |
daxter : mě se taky líbí thomas brezina hezky píše ale o histrii hodně zábavně píše Terry Deary |
nějak to tu zapadlo :/ Tak třeba četli ste nějaké děsivé dějiny? četl někdo malého prince? 21fir: nvm tak když mě to baví tak i 60 když je to o historii tak se to nedá číst rychle abys čerpal ty fakta |
ja rad citam literaturu faktu,dobrodružné,o druhej svetovej vojne,a mam rad aj J.R.R. Tolkiena |
asi za hodinu 20-40 stránek přečtu rara01 >> souhlasím,do knížky se toho vejde víc ale co vidíš nebo čteš dřív tomu víc fandíš,teď sem si koupil knížky Harry Potter 1-4 a teda vůbec nic,bylo to tam líp popsaný ale prostě viděl jsem film dřív a sem na něj zvyklej.... |
Tak to netuším, ale zajímá mě to, proto si to také změřím, až budu mít příležitost a čas na nějakou pěknou knihu. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3508 sekund |