Rockeři se nemusí bát, proti Hoperům je většinou společnost zaujatá (alespoň v našem městě) neřikám že já ne... |
Slipknot> jo to taky děláme ale kvůůli kravinám ne mi strčíme kámoše na topení ne přijde učitelka kouká na to a prej no řeknu to vaší učitelce ne prej učitelka na nás nejdřív řřve 1 hodinu a druhou sedněte si do kruhu a prej všcihni řikali jak se jim to líbí tak všichni jo dobrý ne upe na nic |
rara> Horor!! No vidíš. zrovna ve třídě děláme "kruh". Což je to že si dáme židličky ve tvaru kruhu a buďto řešíme své problémi a to co nám vadí atd.. Paní učitelka nám také dává nějaké otázky a my na něj odpovídáme. Máme plyšáka který musí držet ten který mluví, a paní učitelka zrovna dávala otázku "Čeho by jste se nejvíce báli?" A všichni mluvili jen o přepadávaní a vrazích atd.. A nejednou došla řada na mě a já řekl "No já bych se bál toho, kdybych musel nutně na koncert Justina Biebra" xDD. |
Fir> Někdy není jiné řešení? Už vidim jak si metalisti a hopeři dávaj kytky a říkaj mír |
kubík> Souhlas! Lukas I.> Já bych to bral tak že bych udělal bytku jako dělají Hooligans . Hip-Hop a Rap Vs Metal a Rock!! A Rock a Metal by vyhráli na 100% . |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5752 sekund |