Super .
Našel jsem ten program a pokusím se to sem vložit, ale je to velké a nevyjde to, jakmile to nevyjde, upravíš to Vlasče prosím?
Je to Firům avatar, ale nevyjde to, ještě v tom totiž neumím ;(. |
Ten program jsem naprogramoval sám ale existují i lepší, na netu se někde povaluje Ascgen a pak se hodí vybrat obrázek, u kterého půjde i trochu poznat o co tam jde, ideál je něco hodně kontrastního a černobílého.
|
Ty jsi bláázen . To je super, copak používáš za program, není-li to tajemstvím? =). Jinak super, jsi borec =). |
for-get> mám lepší
|
. . . . . . ________::_::_::_::_________::_::_::_::________ ________:::::::::::::________:::::::::::::________ ________:::::::::::::________:::::::::::::________ ________:::::::::::::________:::::::::::::________ ________:::::::::::::::::::::::::::::::::::::________ ________:::::::::::::::::::::::::::::::::::::________ ________:::::::::::::::::::::::::::::::::::::________ Snad se to povede . Inspiroval mě Fir36e . |
jj, některé znaky nejdou, ne všechny znaky mají stejnou šířku a mezera se zobrazí jen jednou ... a html tag <pre> neprojde. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4124 sekund |