Ne!!Já jsem chtěl hlavně udělat fórum kde se lidé budou bavit o jednom konkrétním a né o bojových uměních jako všeobecně.To bych založil fórum - bojová umění,a to jsem neudělal. |
Ptal ses jestli máme rádi bojová umění. Tak každý píše to, co se mu líbí. =) |
13. DAX-CZ v poho viděl sem video a kluk malinký ani neviděl nastůl a hrál pinec takže suzuzi nelže nebo aspon si myslím ´ |
Myslím že to ty jsi to správně nepochopil To já jsem psal první příspěvek.To je moje téma.Teď jak se na to s odstupem času dívám,myslím že jste si z toho udělali fórum o bojových uměních Ale tohle má být fórum o Nin Jutsu.A když už sem tedy píšete na co všechno chodíte apod. (viz. Suzuzi) a zároveň tam napíšete že pokud se nepletete tak je to o tom a o tom ale chodíte na to bůh ví jak dlouho no tak mi to nedá a musím se proti tomu ohlásit.Nicméně odpověď na tvou otázku zní: Ano,přečetl jsem si po sobě ten první příspěvek.Omlouvám se jestli jsou tam chyby |
Myslím,že většina z vás neumí ani polovinu z toho co tu uvádí a chce se jen blejsknout.Suzuzi - ty říkáš že děláš nebo jsi dělala Taekwon-do a přitom ani nevíš o čem to vlastně je =P to je trochu divný.Fir36e má pravdu..tohle je téma o Nin-Jitsu a ne o tom kdo kam chodil. |
sakra Suzuzi!! bojim..bojim..! ae..jinak sem kdysi dělal taekwon-do (jestli si to nepletu, ale myslím že tohle je hlavně o Nohou atd..=) ) Nin-jutsu to sem jednou viděl v televizi (program Viast History ) capoeira ta mě baví(ještě stále =P) je to sport převážně černošský...ae, techniky sou pěkné =) btw...není tohle téma o Nin-jutsu ae...nwa..=) |
12-Do pěti vteřin né , protože já od svých 5 let trénuju Karaté![]() |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2844 sekund |