ja chidil 4 roky na taekwondo a vestsi picovinu sem nevidel fakt blbos blbost jediny co tam ty kretencky treneri umnej je vas mlatit tycej a svihadlem jinac sem tam dal cely 4 croky porad to samy jak nejaka buzna zlatej komp |
Já chodím 2x týdně taky na dvě hodiny,kolem 6.let na box kde pásky nejsou... Medr-píše se to Kick-Box a taky se mi líbí. Rara01 takovýho fanouška bojových sportů jsem eště neviděl Taky mám rád Muay-Thai (Thaiský box) Stejně ale přemýšlím,že se dám na Nin Jitsu - Jejich druhý nejlepší "Pásek" je na úrovni pěti danů v ostatních bojových umění což se mi líbí. |
Vou já mám velmi rád bojová umění, na nové škole na něho budu chodit, velmi se mi to líbí, protože se pak ubráníte, a stejně, ty pohyby, a ta síla, no prostě nádhera |
Máte rádi bojová umění??Já na plný čáře.A druhý nejoblíbenější mám právě Nin-Jitsu (Správně Nin Jutsu) Je to původní prastaré bojové umění typyckých ninjů.Jedná se tam hlavně o efekty,body a využití protitahu síly.Jinak řečeno někdo na vás zkusí úder.A vy mu pouhým ťuknutím do bodu na podpaždí ochromíte celé svalstvo ruky na dobu řekněme 5.sekund.Učiné ne?? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4440 sekund |