má mám první 4 díly jako knížky, ale číst mě nebaví, tak sem to nepřečetl, ale všechny natočené filmy sem viděl a moc se mě to líbí !!! |
Souhlasím Strikere, zrovna a Relikvie smrti, gergovi ustřelili ucho, au Vlasec> se ti divím, mamka na se na to ráda kouká, ikdyž, více na Piráty z Karibiku |
No knihu jsem nečetl ani jednu,filmy jsem viděl všechny na všech jsem byl v kině,a všechny mám doma na DVD,jsem fanda těch filmů.
Vlasec>Nemyslím si že ty filmy by byli záležitost pro děti,každým díle je to víc a víc hororovější,a myslím že 6 leté dítě by se u 5 dílu asi podělalo,některé ty scény jsou docela strašidelné (teda mně nevyděsily,ale pro děti to myslím není..) |
Já jsem viděl jedničku jako film, nepřišlo mi to špatné, ale že by mě to nějak extrémně zaujalo, to taky ne Na to už jsem asi trochu starý |
Máte rádi Harryho Pottera? Viděli jste všechny díly? Teda 5 dílů? máte knížky? Toto je forum o Harym já akorát čtu Relikvii smrti |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3563 sekund |