Moc to nesleduju...Jen jsem se podíval na pár dílů, neni to špatný... )) |
Super!konecne nieco pre mna mas to u mna Martin xD Ja som velka fanusicka futuramy Pozerám futuramu online cez net.A chodievam aj na stranku www.futurama.sk je tam vselico o futurame.Hravala som tam aj hry ktore som si odtial stiahla.Mam odtial avatar ktory mam na sg.No proste super cool.Robila som si kviz a visla mi leela co mi aj sedi jej vlastnosti... .xDXDXDXDMoje najobl postavy su: Leela ak inak potom Bender a potom Dr.Zoidberg a sry za chyby ale pravdaze sa mi pacia aj ine postavy xD. |
www.futurama-online.cz všechny díly futuramy česky. www.simpsonovi-online.cz všechny díly simpsonů česky. |
ty sniCky nový díly futuramy budou až příští rok a podle mě se jim ten CZ dabing moc nepovedl |
Já koukám každý den o)). Je možné, že v pár dílech znám slova vyskytující se v něm o). |
já sem mluvil o malejch dětích né o vás což vy 99% asi nejste )) a sry já jen odpovídal na komentář č. 44 a č. 45 ohledně bleachu a naruta zbytek už nehrál roli jinak jj futurama už nebudu o tom mluvit sry sry sry |
SniCky>tak to bych se hádal...mě to teda mozek nevymejvá a rozhodně nikde nepobíham a nekřičim ÁÁÁ! a přestaňte psát o Narutovi tohle téma je o Futuramě a né Japonských Anime |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2609 sekund |