jo ja zampu kuknu na mail potom na supergames a na moje hry a potom si zapnem caalll of duty 2 |
Já ho zapnu a začnu hrát závodní hry(na cd nebo dvd)a pak jdu na SG,a potom to různě střídám. |
já du na SG tak na 2hoďky pak du pařit nějakou hru a pak du koukat na TV |
A ty si přehlíd a kalim na battle netu a pařim wowko takže poříd hraju wowko a hraju na netu |
no ja si zapnu pc potom zapnu warcraft 3 a kalim na battle netu potom ve 22:30 a nekdy i 23:30 vypnu pc potom v 6:30 vstanu du do skoly potom v 14:00 dojdu dom zapnu pc a kalim warcraft 3 a znova a znova |
no tak já třeba sem na icq pak sem tady pak ci du zahrát cs1.6 (mimochodem mou nejoblíbenější mapu surf_ski_2)a pak se většinou nudím |
První si odklikám reklamy na bux.to, du na mail, okoknu SG esi tu neni neco nového (mockrát deně) a pak už jenom chodím na různé weby nebo hraju hry... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5893 sekund |