Ravennka>To vím,ale já jsem chtěl email ICQ nemám a Jakub má na profilu neplatný email |
adam> děláš z komára velblouda Jakub má na svém profilu icq když už nic jiného http://www.supergames.cz/user.php?n=5541 |
Měl jsem tě rád Jakube,doufám,že se sem ještě koukneš někdy...Asi tě to přestalo bavit jen mazat,promazávat atd. Prostě nuda.....Nikdy si nemohl zahrát fajnovou hru,pokecaat s opravdovými přáteli,prostě jen moderátorství.Je to opravdu smůla,že přicházíme o velmi dobrého moderátora.Ale já věřím v mém mozku,že se Jakub ještě někdy vrátí a SuperGames už nikdy zase nezapadne....Jakube,vím,že už se asi nevrátíš,to je mi jasné,ale byl si pro mě nejlepším přítelem a vždy budeš.Kdybys alespoň dal kontakt....Doufám,že se vrátíš a zůstaneš aelspoň profi hráčem.Většinou je to tak,že kdo pro funkci netouží dostane jí,ale Jakub je fakt dobrý.Nikdy na něj nezapomenu,promiň Ravennko,že sem ti trošku na Chatu nadával,ale brečel jsem kvůli Jakubovi a klidně bych se pro něj vzdal i funkci...Je to jen funkce,neberu to vážně,hlavně,že tu mám přátelé Každý někdy odejde,ale je vidět,že i ta funkci je na mě moc.Ani já nezvládám profi hráče.Mám tě rád Jakube..Radší skončím nebo se rozbrečím.... |
To snad ne... Jakube?? Myslíš to vážně?? ..taky bych potřebovala pochopit, proč.. Proč se jen nevzdat moderátorství a třeba s náma jenom nepokecat?? Bylo by to tak obtížné, když sem stejně občas zaběhneš na nějakou tu hru?? Chápu, že už ses asi rozhodl a nechceš to měnit, ale přece jen, bys snad mohl zůstat =(. |
... ale nechápu jednu věc...
Já osobně si neumim vůbec představit, že bych na nějaký web přestal prostě chodit, když se mi tam líbí a najdu tam spousta věcí, kamarádů, zábavy atd. atd. Třeby kdybych si řekl, *TAK a od zítřka nebudu používat Google* , to si fakt nedovedu představit (neni to úplně to samé, ale princip je stejný).
Jestli už nechceš ztrácet čas moderováním (věřím, že je to časově náročné, to mi věř ), ale chceš si víc hrát, tak se stačí vzdát moderátorství a bejt třeba obyč user a jen tak si tu hrát ... občas napsat komentář, prostě jak se ti zachce, být pánem svého času.
Určitě tě budou ze začátku všichni otravovat, ať se vrátíš na moderátora a proč už nechceš být moderátorem a proč tohle a proč támhleto...? Ale nemusíš na všechno hned reagovat (pošta, fórum, ...), prostě jenom JUST FUN. Nevěřil bys kolik lidí mě otravuje se všim možným, ale když to je *hloupý* dotaz nebo dotaz, který se rozebírá neustále ve fóru, tak na to ani nereaguju, to už bych se z toho zbláznil. Chce to mít čistou hlavu, jasnou mysl a nezbláznit se z toho všeho. Ty bys měl ovládat to co děláš a nemělo by to být naopat... páni to jsem se zase rozjel ![]() |
...s velkou mocí (= funkce) se pojí velká zodpovědnost...
nebo jak to bylo v tom Spidermanovi
každej vidí tu moc, ale nikdo si neuvědomuje jaká je to zodpovědnost, proto funkci nedostane jen tak někdo |
Teda... já jsem nehrála nic ani nepamatuju =)) to je holt úděl těch, co se o web starají =) samá práce, žádná zábava =) jen tak btw může mi někdo říct, proč je takový hlad po funkcích, když je to akorát odpovědnost, spousta nervů, práce a času?! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4307 sekund |