tak jo, prosim smažte to někdo, protože díky jedné nejmenované osobě tu zůstanu, pokud by vás to zajmalo . Já se omlouvám, že jsem se asi poslední dobou choval divně, nevhodně atp., ale je to kvůli Kubovo odchodu, který mě velmi rozhodil, ale uvědomil jsem si, že se asi svět nezboří, i když je mi to velmi líto =(
nechtěl jsem se zviditelnit a ani to nemám zapotřebí.. |
S tím odcházením je to vážně trapné. Nejhorší jsou Ti, kteří napíšou "hlavně mě nezkoušejte přemlouvat", i když nebýt jejich 20x oznámeného odchodu, tak si jich nevšimne ani 5 lidí.
Přál bych si vidět vaše ksichty, kdyby to tu Martin četl a jednou mu došla trpělivost a řekl, že odchází on... (poučení zní: nedělejte prázdná gesta a buďte rádi za to, co máte) |
protože na sebe potřebuje upozornit a protože prostě potřebuje dělat humbuk a z komára velblouda... |
Né asi, fakt jako nechápu, proč to furt měníte! adam1998> čistě řečnická otázka, vzdáš se profi hráče? |
adam> TAk proč teda píšeš ze odcházíš když neodcházíš? |
Vamaka>tovíže jsem budu chodit,ale budu psát jen ztěžka.Uvidímě za měsíc. |
Rave, nic si z toho nedělej, ono ho to přejde, nic proti tobě adame, ale toto už tady párkrát bylo........ ono ho to přejde |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4231 sekund |