sklamal sem všechny!!to je jasný jak facka sem na sebe naštvanej vždycky když du myslim na SG vždycky když spim zdá se mi o SG prostě se cvok ještě k tomu Lhář |
e, né až tak, ale přece si náš zklamal ( teda aspoň mě) |
tak nwm...ale když vás tu tak štvu(kvůli tý podělaný lži) mam nutkání odejít vim že vám to bude šumák...ptž sem zhřešil asi je fakt ten nejhorší z celýho SG(a co z SG) v celý ČR prostě sem kámoš tak akorát pro popelnici tam přes blok =( |
Jakub07 > Tak se měj a hezký život bez SG ;D, ne vtip, rozhodl si se jak si se rozhodl, psal sem ti to do pošty . Nejvíc mě naštvala ta aféra z adamem1998, vím že za to nemůžeš, ani ti nic nevyčítám, to jenom jemu hodně vyčítám a nechápu ho . tak ahoj, taky si tě přidám, pokud budeš souhlasit . |
Jakube, Kobyla rozhodně nepsal nic na Tebe... to bylo na ty co chtěli odcházet po tobě Jinak... měj se fajn =) co víc Ti popřát =) |
Kubo, přidej si mě na "ajsku" já už tebe mám. Btw kámoš má ve škole třídní která se jmenuje Komárková |
Fuj, ještě mám par desítek minut čas, přišla návštěva, uffff tak ještě dodělám co chci.... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3481 sekund |