loučím se s vámi odcházím z tohohle fora do kterého jsem právě vstoupil xD |
lol =) já se musim smát =)) to mi připomíná "cestou - necestou, obutá - neobutá" =) a Fir36e, nevím, co jsi čekal, že se všichni zasmějou, že si z nich někdo dělá dobrý den?! NE! Já jsem ti to psala, takovýhle komunity jsou o důvěře a když po ní šlapeš, tak si pak následky nes. Ale očividně je utéct zase jednodušší, než se postavit tomu, cos zvoral... prosím, utíkej, nikdo ti nebrání... |
No ale apařneš hru a napíšeš koment, takže to znamená že nejodejdeš, že odejdeš znamená to, co dělala ravennka!!!!!!!!! |
taky mi zřejmě nic jinýho nezbívá nechci slyšet až sem příjdu "Zdar Lháři" "Vypadni srabe" atd... |
odejdu!!nejspíš jo ale někdy příjdu napíšu ale málo azapařnu nějakou tu hru napíšu koment atd... =P |
Ale prosím tě, když se ti zdá o SG a další věci, co si sem psal, tak neodejdeš!!! To je jasná věc a navíc, adam to plánoval úplně stejně jako ty, ale dělal to na truc, kvůli Jakubovi a ty kvůli prohřešku!! já vím, že neodejdeš prostě! |
Fir36e > Hm... Kvůli podělaný lži??? Hle neblbni, tím že si to sem napsal, já vím, že neodejdeš, akorát všechno povrtáš a skončíš úplně stejně, jako adam1998. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2371 sekund |