Spousta lidí píše že to byl propadák,našlo se v tom asi tak 10000chyb,a je o tom spousta kritik,a mně osobně se to nelíbilo.Jak říkala ravenka nemá to žádý klubký děj,takové filmy nemusím,mám rád složité filmy které pochopím až když je vidím třeba po 3 jako třeba šifram ystra leonarda a tak podobně... |
Souhlasim s Ravennkou a zajímalo by mě kde si přišel, že Transformeři byli propadák ? |
Propadák? Jednička byl naprostý hollywoodský trhák...přesně ten z filmů, kde nejde o žádný děj ani hlubokomyslné myšlenky, jenom sedíte přikovaní do sedadla a civíte na tu akci - a to je přesně to, co Bay dovedl k dokonalosti! Akce, akce, akce...skvělá hudba, vtípky a opravdu vůdcovský Optimus...co víc si přát =) (Na myšlení je tu naproto jiná sorta filmů... Bergman, Vláčil, Lynch, popř. starší dílka Peter Jacksona, jestli se vám chce u těch šíleností přemejšlet...a samo hafo dalších )
Na dvojku se hrozně těšim =) už aby tu byla
Akorát teda ten trailer vypadá pěkně temně...inu, uvidíme, co z toho nakonec bude =) |
No jednička byla celkem propadák,takže nevím jestli na dvojku vůbec půjdu.. |
Zdravim, kdyz jsem bloudil po netu tak jsem kapl na nadherny thriler nadherneho filmu jmenem Transformers II. Tesim se jak to bude aspon v kinech a vy? http://enter4u.eu/view-380af7ca756 |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3045 sekund |