By mě zajímaly ty "složitější" filmy...třeba ti dám nějaký tip na další dobrý |
No sice se to moc neshoduje ale mám rád takové ty ujeté komedie typu Scary movie,Epic movie,Superhrina,Prci prci prcičky,alen a druhou stranu mám rád i složité filmy na které se musím soustředit a mají takoví zamotaný děj který se rozuzlí až na konci.No a nakonec..mám taky rád horory ale ty mně baví taky jen když jsou složité jako třeba Saw ale ty poslední díly už taky upadají...nemám rát horory kde jen stříká krev létají ruce nohy a hlavy a není tma nic jiného než jen masakr jak otřeba Hory mají oči 1 |
A co máš za nejoblíbenější filmy? To by mne vcelku docela zajímalo =))
A vše, co každý napíše, se považuje za jeho názor ![]() |
Já jsem neřekl že je to špatný film...Ale zapomněl jsem tam napsat že je to můj názor neuvědomil jsem si že tak ráda chytáš za slovíčka...A není pravda že musí být vždycky jednička špičková aby se začala točit dvojka...Prostě v Matrixu 1 bylo podle mně zbytečně moc řečí,ale bez nich by asi ten film ztrácel jakou koli logiku a díky těm řečem v prvním díle už byla dvojka jenom o akci protože už každý věděl co to matrix je.Takže jednička udělala prostor pro dvojku,ale podle mně byla prostě jednička nudná,ale i tak patří bezy jeden z mojích oblíbených filmů,ale mohla být lepší. |
Kdyby byla 1 slabota, nikdy by nevzniklo pokračovaní založené čistě na tom vydělat. 1 byla sice samozřejmě taky děláno za účelem vydělat, ale stal se z toho kult...že by to bylo tím, že to byl tak špatnej film?! Ani si nemyslím =) |
Hm no jo tady jde vidět že má každý jiný názor.Já si zase myslím že matrix 1 byla naprostá slabota,plné řečí co je to matrix a že je všude a žádná akce.Dvojka byla opravdu přehnaná.Když se tam neo mydlil 10minut z tisícovkou agentů a pak uletěl tak se mi chtělo fakt smát jak to bylo trapné,ale 3 neměla chybu. |
Spíš jde o to, že uvádíš naprosto zcestný příklady. Já se o nic nesnažím, můžeš si za to všechno sám... a když chceš diskutovat, tak se připrav na to, že někdo bude uvádět protiargumenty a nebude s tebou souhlasit. To je život... A když se ti to už prvoplánově nelíbí, tak pak těžko můžeš správně zhodotit, zda-li to propadák byl nebo ne... Navíc asi těžko něco, co tak šíleně vydělalo a má po světě tolik fanoušků bude propadák =) Každopádně tobě se líbil Matrix 3, což byl podle mne odvar z ponožek z jedničky a byla jsem z dvojky tak rozmrzelá, že jsem ani do kina nešla... zrovna u Matrixu si myslím, že měli nechat jedničku, ať si kultuje a raděj už nic víc, ale je mi jasné, že bylo třeba vydělat |
Ravennka> Bože mně nebaví furt číst jak sem ně snažíš jakým koli způsobem shodit a dokázat mi že sem debilní a ty že si borka...Mně třeba šifra mistra leonarda přišla celkem složitá bylo tam dost zápletek a na poprvé sem to nepochopil,ale bylo to asi tím že jsem u toho kecal s kámošem,ale i tak...A transformers se mi prostě nelíbí je to strašně vymyšlené.Takový druh filmů nemám rád třeba jako star wars atd. prostě bitva robotů ničení celého světa a podobné bludy....Snad jediný robotický film co sem i líbil byl Matrix 3 ta obrovská válka byla efektivní ale jinak takové filmy jsou podle mně blbost... |
Prosím?! Složité filmy jako Šifra mistra Leonarda?! o.O Pochopil napotřetí?! Já mám asi vlčí mlhu... ten film je naprosto polopatickej, předloží ti tam všechno na zlatém podnose, aby to každý pochopil...
Není třeba ze sebe dělat "intelektuála" a odsuzovat velmi zdařilé blockbustery... musí se umět rozlišit film o řemeslné zručnosti, práci s kamerou, hlubokých myšlenkách a akcí natřískaný usazovač do sedačky =) Co se týče chyb - a co jako?! Když se v tom někdo nerejpe, tak si to maximálně užívá... =) |
V tom případě je to spíš propadák pro tebe, avšak pro ostatní lidi to byl velmi dobrej film.. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.8074 sekund |