Jeden kamarád dělá vedoucího, on je dost v pohodě týpek, ale ty děcka ... není jim 18 a když je chvilku neměl pod dohledem, tak se v chatce ožrali tak, že jednoho div nemusela odvézt sanitka. |
já sem ve Skautu nikdy nebyl..a ani bych nechtěl ptž..takový sviňárny bych od nich teda nečekal |
Ja chdil asi jak mi bylo 10let skočil sem brez zabrádlí zakopl a rosekl si red od te doby sem ve skautu nikdy nebyl |
Hehehe. No to je tedy ukázkový příklad. Ale fakt!!! Když jsme měli místo školy vybírat peníze na postavení školy v Africe a polovina lidí - skautů tam aspoň stovku ukradla. To je opravdu sprostý, když se vybíraj peníze a pak si je schováš pro sebe =(. |
No já tam chodila asi když mi bylo 8, ale chodila jsem do oddílu, který byl na hlavu. Většina takových lidí z vás enem vytáhne peníze za to, aby vás ti starší kybicovali. Vždycky vás ti skauti, kteří jsou od 12ti let jen šikanují a využívají. Navíc každý oddíl je jiný a má jiná pravidla. Já si osobně myslím, že i když zálesák je něco podobného, tak je o 100% lepší. |
já taky nechodím,ale co sem vyděl ve filmech tak to vypadá celkem dobře ,ale asi bych tam ani nechodil |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5709 sekund |