rara01:bez kodů gta sa nejde celí dohrát bez kodů.-ale já taky používám v gta sa kody je to vědší sranda.ale neznáte někdo kody na metin 2? |
chceaty pouzivam dyztak kdyz hru udelam beznich a kdyz ji hraju znova atk je pouzivam a nebo obracene |
Striker> Kdyby neexistovali cheaty, tak to taky musíš dát, řekni mi, kde asi tak používáš cheaty, teda já to skusím ,ale SAčko ještě nemám, k svátku možná dostanu SAčko i IV =) |
rara01> jestli projedes GTA San andreas celé na 100% nez 1 cheatu tak ti pošlu 5000Kč a to nekecán ae musíš mít hmatatelný důkaz že to neni fake.Myslím že nikdo an světe to nedal be zcheatů na 100% |
Malá připomínka Call of Duty 4 je Modern War Fare a né World at War to je 5. |
Striker> Tak v tomhle s tebou nesouhlasim... Např. dohraješ hru a pak máš dlouhý období kdy fakt nemáš co hrát a tak si rozehraješ tu samou hru, ale nebavi tě vidětuž podruhý to samí a tak si to zkratíš cheatama a hned máš co dělat... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2682 sekund |