Já už jsem si trošku prohodil pořadí oblíbenosti 1. Google Chrome (vytváří více procesů, dokáže i využít víc jader a já mám už dva měsíce čtyřjádro ) 2. Mozilla Firefox (rozšiřitelnost, upravitelnost ... celkově asi nejlepší) 3. Opera (moc nepoužívám, ale občas když není nic jiného po ruce, tak se dá ... docela mě tam ale štve, že se taby neprochází tak jak jsou vedle sebe, ale podle toho, kdy byly naposledy navštíveny) 4. Internet Explorer (snaží se chlapci a okopírovali co se dalo od předchozích tří, ale většinou jsou pozadu ... navíc jako vývojáře mě IE štve ze všech prohlížečů nejvíc) 5. Safari, Konqueror apod. mě fakt nenadchly |
jedine mozila exploler je dobry jen na stahnuti dalsích prohlizecu |
Ja taký: 1 Opera 2 google chrome 3mozzila 4ostatní 5 exploer důvod: propouští hodně virů |
Kdybych udělal sloupek tak takhle: 1. Google Chrome 2. Opera 3. Mozzila 4. Explorer 5. ostatní! Ale Explorer je vážně hroznej. >.< |
opera,mozzila,chrome... ale absolutně v žádném případě né stupidní IE! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2477 sekund |