nj, tady se neshodnem, někomu chutná pistáciová a někomu zase vanilková zmrzlina |
jinak ad woler a rara01, hlavně Google Chrome není vyhledávač, ale prohlížeč smažu po sobě ... |
Martine, statistika říká ještě něco jiného než ty i když teda každá statistika říká trochu něco jiného ...
možná Firefox má jen 20%, ale to pořád neznamená, že zbylých 80% je IE, IE totiž nemá ani 70% Je to pořád převaha, ale kdo ignoruje vše ostatní, ten je podle mě omezený.
Mimochodem, trochu mě udivuje, že Chrome tak rychle vyletěl a přitom Opera je pořád tak dole (i když ve skutečnosti má asi víc, někdy se tváří jako IE, navíc dělá méně refreshů), přesto je mi Opery trochu líto, je to dobrý prohlížeč, ale Firefox mám pořád raději. A divím se oblibě Safari, nevím, jak vypadá nové, ale pokud je to pořád ten samý hnus bez tabů, tak si jen říkám, že uživatelé Macu jsou snad ještě línější nahradit předinstalovaný prohlížeč lepším |
Ravennko>Nezdá se ti trochu divný říkat někomu lamky jenom proto že napíšou že mají raději jiný prohlížeč než ty?? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5230 sekund |