Taky se přidávám, vše nej at se ti všechno vydaří a ať se ti vede na na SG tak na GG |
Taky se přidávám, hezké narozeniny a užij si je jak jen můžeš, protože za rok ti už 26 nebude, klidně to prochlastej |
K tým šestadvacetinám přeju hodně lásky, úspěchů, štěstí, zdraví.. ať to tu snáma na SG vydržíš co nejdýl, ať mám co pařit! btw. Pořádně to zapij ;D Všechno nejlepší! |
Tak já bych ti chtěl popřát k tvým narozeninám jen to nejlepší, ať Ti vše vychází, hodně pařb s kámošema , pevný nervy (hlavně s náma ) a ať Ti SG ještě dlouho vydrží, vedeš si skvěle
Všichni 3x: Martin! Martin! Martin! |
Myslím, že peníze obvykle vedou k neštěstí, to bych mu ani tak nepřál. Hlavně mu přeji: Aby byl rád, se svou ženou(mužem(jestli tedy nějakou chce)). Aby ho nepodváděl/a a měl/a ho rád/a. Aby byl šťastný a zdravý život. Protože tento muž, je pro mě velmi velký a velmi výborný Admin, a ještě lepší kámoš. _|_|_|_ |--------| |______| Ať to vyjde. |
Vela stastia zdravia lasky penazi a nwm este coho Martine Happy Birsday |
No tak moment.. Martine ty si měl narozky, teď nedávno.. Hodně štěstí, frajere! |
pardon že přeju pozdě ale at se ti na SG daří velkou úspěšnost přeje Grevious |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6387 sekund |