rara01 hm...... zeptám se elfů jestli by mi něco nedali,že mám před sebou těžký úkol a zeptám se jestli by se někdo ke mě nepřidal |
assassin Vidíš 10 elfů ve vyhrabaným bunkru kteří si rozdělali oheň a na klaccích si opékají ryby, a taky vidíš přicházejícího muže s lukem v ruce a meč u zásob šípů. |
assassin Navatle to sem, jste mi nesimpatický ( ) táhněte k čertu (neber si to osobně).Jdu na úpatí kopce kouknout se na město. |
assassin No ano, tak levný si ho vemu, protože dračí meč tady máte, ale asi drahý že? |
rara01 hm..... trolí meče hm......hahahahahaha ty bys chtěl takový meč jo hahahahaha a maš něco na zaplacení aspoň? dal bych ti ho za nízkou cenu protože ho tu mám aspoň půl roku a nikdo ho nechce přibližně bych ho dal za 150 zl. chceš? |
assassin Došel jsem ke kováři, oblídl jsem si meče, a ptám se, jestli nemají trollí meč. |
rara01 No uvidíme jestli ho potkám Jdu plnit úkol. Jdu na úpatí kopce (jsi na řadě) |
assassin Nevadí, ale jenom mnou vybrnýho, o už vím, znám jednoho lučištníka, poznáš ho podle kovové helmy se špičkou, toho si vem na pomoct, je silný. (Mě xD) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3247 sekund |