rara01 no jo zaskočím za ní a zkusím s ní domluvit jestli s náma nepůjde a ty jdi zatím pro koně (dávám ti 300 zl.) |
assassin (Bere si klacek od spadlého stromu) Dobrý, hele , počky, dyť mi jsme zapomněli na tu ženskou . |
assassin
Jasně, támhle dole a potom doleva =) (Nasazuje si loketní výzbroj a ohnivou kudlu si dáva okolo opasku, tu normální hází do potoka, jde dolu z kopce) Tak jdeme =) |
PArdon oprava (assassine: Ty jsi našel vlčí helmu, železný luk s kouzlem zvýšeného poškození.) |
rara01 jdeme hej co je můžeš chodit? (ty jsi tam našel loketní výzbroj na ruce a 200 zlatých a ohnivou kudlu ) |
assassin (Vyprávěč: Hlava letí a letí a letí no samořejme něco máte u trollů, ale pozor, pro každého něco, sou to super věci, ale nehádejte se o ně, pro každýho se hodí něco, a pro každého zase ne =)) NO tak, u trollů by jsme něco měli mít =) tak jdem si něco vybrat (náhodně stoupne a, aaaaaaaaaaaa má naražený kotník =E) |
rara01 jdu na něho zkouším ho zmást tělem a zasáhnout ho do hlavy (lépe řečeno useknout mu ji) |
assassin (Zrovna narazil na strom, zapíchlo se do něho pár třísek) ani nic Jenom mě bolí hlava a....( vezme rychle meč a hodí ho na 1 kostlivce, ten padá a podrazí nohy tomu druhýmu) bolí mě záda, rači zabij toho kostlivce =). |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.8048 sekund |