rara01 Ne!! raději zdrhneme my dva bysme je nedali protože jsou to stráže určitě mají více jak 10 LVL raději ujedeme na sever nebo si najdeme nějakou jeskyni co ty na to? |
uchicha> Musíš si někoho sehnat, mi už máme příběh, ale s někým se musíš domluvit, jinak můžeš, když někoho máš =) |
assassin Brrr, kde to sem, jo, aha, promin, počkej, počkej, jdi do pozadí (vytahuju šíp) za mě (vytahuje luk, jde na kopec) to jsem čekal, hlídka de za námi (střílim 3 šípy na hlídky, začínají střílet taky) rychle, musíme je zabít a pak zdrhnout! |
rara01 Zkouším se tě nějak ošetřit ale nevytahuju šíp z rány. Propleskám tě a poliju tě trochu vodou |
assassin (Vyprávěč: Jšel jsi, ale dívka náhle zmizela, náhle se ti v hlavě promítnulo "video" že tu byl skřet, ty však číkáš, že nemáte čas hledat jí, až doděláte úkol, musíte se sem vrátit, já jsme mezitím dorazil) AAAA aa, moje záda a, (spadne na mech, a spadnu do bezvědomí) |
assassin Ahoj, jaksi se známe že (veme hůl, praští je do hlavy, lektvar jim nalije do pití, veme dva koně, najednou zacítí štípnutí do zad, propadně se do bezvědomí) Au, co to je? (spozoruje zasažený šíp do zad, ajajaj, rychle vezme meč, odsekne kousek šípu, rychle letí zase na kopec.) |
rara01 Dobře díky a dávej na sebe pozor (jdu zpátky do lesa najít tu holku) (ty jsi došel k strážným a oni tě zastavili a říkají že dále nesmíš) co děláš?? |
assassin
Ach, ty zlatý si nech, se strážmema se znám ze loupeží, které jsem potřeboval pro rodinu, kradl jsem peníze (=() takže ty stráže znám, a vím jejich slabiny, neboj se, uskovávám u sebe lektvar který vymaže pamět =) (300 zl. vracím, v lese si najdu pálku na menší obranu) Nechci prolít zbytečnou krev =). (Jdu dolu do údolí) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5154 sekund |