rara01
hm...... přemýšlím ... zkusím to s nima vyjednat vyjdu s lukem za pasem a říkám jim že jsem nepřišel zabíjet. Udělal jsi to ale jak jsi dělal díru strážné z jeskyně to slyseli a šli se podívat co se děje |
assassin Vyorávěč: Si blázen? S trolli vyjednávat? Od kdy? Ty tě rozmčknout na paděru to si rovnou kopej hrob, rači zabi vlky a rachle se běž schovat za stromy aby tě nenašli harpie, ale je to na tobě =) Letím do jeskyně, tak si odložím zbraně, najdu nějaký kámen a zakriju tvor, ohnivou dýkou vytvořim nahoře na stropě díru na vzduch, teď je to můj domov. |
rara01 mno tak ja zkusim vyjednavat s troly nebo kdo tam je Vyprávěč: Tak tak jsi jim ujel ale ne na dlouho před sebou máš cestu do jeskyně jinak kolem samý les |
assassin Vyprávěč: No, když jsi se vyspal, hned u úkrytu vycítili maso vlci, trollové jsou zatím v klidu, a draci vyrazili na lov, na neštěstí si vyrazila hlídka 100 harpi na prochízku, no, takže jre to jen na tobě, a já se ptám, jak je to s tím bojem? |
assassin (letím vítrem o závod, skouší se mě sestřelit, ale netrefili se, nemám šanci jim uniknout, lvl 10, koně si polepšili, je jen jediná šance, a to se jim postavit, nic už nemůžu zkazit (vytahuju meč a ohnivou kudlu, ohnoivou kudlou zapálim okolí, koně nechám aby žil, a de se na tvrdý boj) |
rara01 zkusím si najít nějaké místo kde bych se mohl ukrýt a vyspat (ty zatím tak tak ujíždíš hlídačům ale nasedli an koně a sleduji tě) |
assassin Vyprávěč: Běžíš na západ, na tu nejhorší cestu kterou sis mohl vybrat k těm šermířům, už se nemůžeš vrátit, letíš neprozkoumaným lesem, boužel, jsou tam obři, skřeti a bažiní draci, tady je jediné pravidlo PŘEŽÍT! Střílím na ně, a co se nestalo, dva šípy prolítli vedle mě, jeden mě zasáhl do břicha, nevím co se mnou bude, rači rychle pojedu, asi na jich. (rychle si bere koně, a říká si, že si měl koupit štít =)) |
rara01 utíkám co nejrychleji aji s koněm nevím kam běžím (ptám se vypravěče kde jsem?) |
assassin Jdi, já je zvládnu. Běž rychle! (Vytahuju luk, a šíp, šíp dávám na strunu, natahuju, pal, zasáhl jsem jednoho strážce, spadl z koně) Však já je zvládnu, honem, ty máš ten úkol, ne já. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3387 sekund |