rara01 tak to jo jdu někde kde je nějaká cesta. Já jsem jenom řekl že umím vcítit jestli lžeš nebo ne a ne že umím říct co jsi |
assassin Vyprávěč: Další otázka, no tak to zkuz na ty harpie kecám, no, když je střelíš do člověka, bude ti sloužit, ale bude ovládat pouze magii země, a to 3 kouzla: Zemětřesení, hod kamenem a sesun skály. Čučim (A dyť je to pravda, co teda jsem ?) |
rara01 troli oci tam necham luky taky a 5 šipu si vezmu (co dokážou??) a 300 zl. taky Lžeš umím vycitip pravdu a lež takže zbytečně nelži |
assassin Vyprávěč: No, našel jsi trolí oči, 10 luků ( vyber si ) 5 šípů země a 300 goldů Jsem Chagom, jsem normální mětský stráž, ale utekl jsem, a jsem lučištník. |
rara01 nejdříve je všechny prohledám (co jsem našel???) Promiň jmenuji se angel jsem z hory draků když někdo jako ty potřebuje pomoct tak se zjevím a budu tě učit ve špičkového bojovníka jak s kouzly, mečem, lukem a jinými věcmi ale nejdříve potřebuju vědět kdo jsi a co jsi za rasu |
assassin
Vyprávěč: no těch šípů máš jenom 10, ale štěstí je, ž se zmrazí všechno vokolo, takže je probodej a vyjdi z toho lesa A co aa ano, kdo jste? |
rara01 Se.. na to vztahnu luk a střílím po všech mrazicími šípy a pak je zkouším kudlou probodat Vysmáli se ti do tváře a zaútočli ale najednou se proměnili v písek, pak se ozvalo seš v pořádku? (vypráveč: zkus zjistit co se stalo) |
assassin Komu se vzdáváš? Harpie? Vytáhnu meč, luk odhodím a zabiju ty ostatní, říkám jím, že jestli neodejdou, čeká je jenom smrt. |
rara01 odhodím své zbraně a vzdám se jim a řeknu že nechci zbytečně prolívat hodně krve rozbili 1 část stěny a čekají jestli se něco neozve nebo jestli někdo nevyleze |
assassin Vyprávěč: Si blázen, no co asi neudělali, okamžitě si tě všimli a začali na tebe kříčet, no naneštěstí si toho všimli Harpie, přeji příjemný boj D No, rychle běžím do kouta, jelikož se koukaj do díry, štěstí je, že je tak malá, tak začnu střílet, čekám, co udělají. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.8009 sekund |