assassin Potom nesplníš úkol Aha, a proč jste říkal že hned po prvním dnu utekli? |
assassin Vyprávěč: Se ti divim do města je to dlouhá cesta, to nestihneš do úplnku. A to mě za jeden den naučíte nějakou "extra" Moc? |
rara01 kašlu na to jdu zpátky do města protože už hodně mojích žáku uteklo protože měli velkou moc ale musel jsem je zabít |
assassin Vyprávěč: No, nejlepší i nejorší cesta, touto cestou se dostaneš přímo k šermířům, ale jsou tam 3 trollové, ale můžeš si je zotročit Dobře, a proč bych měl utíkat? |
rara01 doprava jdu. Stojí to 1500 zl. na konci tréninku ale jestli utečeš do 1 dne budeš mrtvý (nevím to máš vědět) |
assassin Došel jsi, je tam křižovatka, každá má své kaldy a zápory, kudy půjdeš je na tobě, pak ti řeknu, co tam je a není Chci být dračí lučištník, kolik to stojí? (Kolik mám zlatých?) |
rara01 Tak tam jdu podle toho kolk se toho chceš naučit jestli se chceš jenom učit střílet tak asi 50 zl. ale jestli chceš aby z tebe byl lučišník tak si vyber temný, dračí, ledovy každá z má své klady i zápory |
assassin Vyprávěč: zatebou No, ale dyť jste říkal, no to je jedno, kolik stojí te výcvik ve špičkového lučištníka? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6103 sekund |